Zafrkancije, zezancije, smijancije i ludancije / Sanja Pilić ; ilustrirala Branka Hollingsworth Nara ; pogovor Marina Gabelica
Autor
Pilić, Sanja
Ostali autori
Nikolić, Branka [ilustratorica]
Izdanje
3. izd.
Nakladnik
Zagreb : Školska knjiga, 2020
Materijalni opis
91 str. : ilustr. ; 20 cm
Napomena
Str. 63-67: Ispipavanje granica duhovitih i britkih priča / Marina Gabelica.
 
Str. 68-87: Bilješka o autorici / Sanja Pilić.
 
Bilješka o ilustratorici: str. 88.
Anotacija
Zbirka veselih, zafrkantskih i jednostavnih priča o svim onim stvarima od kojih se sastoji djetinjstvo. Mali i veliki problemi đačkih ljubavi i čežnji, petica i loših ocjena, želje da se leti ili svira gitara, neželjenih prištića na nosu i sličnih problema. Veseli rukopis sklopljen od niza svakidašnjih zgoda, zezancija, smijancija i ludancija, oslobođen gnjavaže i stereotipne pedagogije, namijenjen je djeci, ali i njihovim roditeljima. Autorica nam poručuje da su ludancije nužne i poželjne u svakodnevnom životu, te da se uz njih jednostavno, lakše i bolje raste.
Jezik
hrvatski
Standardni broj
ISBN 978-953-0-60793-4
Građa
Knjigaknjiga

PILIĆ, Sanja
Zafrkancije, zezancije, smijancije i ludancije / Sanja Pilić ; ilustrirala Branka Hollingsworth Nara ; pogovor Marina Gabelica. - 3. izd.. - Zagreb : Školska knjiga. - 91 str. : ilustr. ; 20 cm. - (Biblioteka za poticanje čitanja ; sv. 11)
Str. 63-67: Ispipavanje granica duhovitih i britkih priča / Marina Gabelica. - Str. 68-87: Bilješka o autorici / Sanja Pilić. - Bilješka o ilustratorici: str. 88.
ISBN 978-953-0-60793-4