Hrvatska kuharica u zoni / Vanja Grbac Gredelj
Autor Grbac Gredelj, Vanja
Nakladnik Zagreb : Algoritam , 2002
Materijalni opis 274 str. ; 19 cm
Napomena Bibliografija: str. 267-269.
Predmetna odrednica kuharice, hrvatske
kuharice<knjige>
Klasifikacijska oznaka 613.2 Dijetetika. Načela nutricionizma
641.5 Pripremanje prehrambenih proizvoda, namirnica i obroka. Kuharstvo
Anotacija Prehranom u kojoj su u svakom obroku zastupljene kalorije iz ugljikohidrata, proteina i masnoća u omjeru 40%:30%:30% regulira se inzulin, održava stabilnim šećer u krvi i otvara pristup zalihama energije u masnim stanicama ljudskog organizma. Ova kuharica predlaže recepte koji su napravljeni prema tom principu gubitka suvišne masne mase. Autorica je pulmolog, Zone Certified Instructor i suradnica Zone Research Institute doktora Barryja Searsa. Prva se u Hrvatskoj bavi nutricionizmom na pricipima zone koju je prilagodila specifičnostima naših prehrambenih navika.
Jezik hrvatski
Standardni broj ISBN 953-220-054-1
Građa Knjigaknjiga
Katalog
  • Upute
Usluge
  • Moja iskaznica | Za članove
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.
Impresum | Politika privatnosti